Üniversitemiz ile Ankara PTT Başmüdürlüğü arasında; APS Kurye ve Kargo gönderilerinin yurt içinde taşınması ve alıcılarına teslimi ile ilgili İndirimli Tarife Sözleşmesi 02/12/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 6 aylık yenilenmiştir. Üniversitemiz akademik-idari personeli ile öğrencilerimiz yurt içindeki tüm PTT şubelerinden ODTÜ Kimlik Belgesini ve 403086144 Müşteri Numarasını kullanarak aşağıda belirtilen ücret dahilinde yararlanabileceklerdir:

100 Kg/Desi üzeri gönderilerde KDV Dahil 250TL Ağır Yük Bedeli uygulanacaktır.

Not: Sözleşme ile anlaşmaya varılan ücretlerde 01/06/2023 tarihine kadar herhangi bir değişiklik yapılmayacak olup, bu süre sonunda sözleşmenin yenilenmesi veya uzatılması karşılıklı anlaşma ile sağlanacaktır. APS Kurye ve Kargoların ücretlendirilmesinde, ağırlık ya da hacimsel oranlara karşılık gelen ücretlerin hangisi fazla ise o dikkate alınacaktır. Tarife türü kg/desi dir. Gönderilerdeki yetersiz ambalajlamalardan, yanlış veya eksik bilgilendirmelerden, kabul edilmemesi gereken veya kabul şartlarına uymayan gönderilerin kabul edilerek gönderimleri sonucu diğer posta gönderilerine veya posta personeline vereceği zararlardan gönderici sorumludur.

30/11/2022 - 15:11